Hotline: +420 511 189 990info@frigomat.cz

Multifunkční pasterizátor CHEF LCD 30

#

Kombinované stroje CHEF, multifunkční stroj CHEF LCD 30 je pasterizátor zmrzlinové směsy, výrobník krémů, čokolád, polev, náplní, těst a dalších produktů v klasickém tradičním stylu. Oba modely této řady se vyznačují vertikálně.

Dotaz na produktVyzkoušet produkt

Dotaz na produkt

Mám zájem o podrobnější informace k produktu


*tučně označené položky jsou povinné

Vyzkoušení produktu



*tučně označené položky jsou povinné

  • Detailní informace
  • Technická specifikace
  • Charakteristika
  • Video a dokumentace

Míchače, výrobníky zmrzliny a vařiče krémů CHEF LCD 30 a CHEF LCD 60 jsou univerzální stroje určené do gastronomických a cukrářských provozů. Tyto stroje mají všestranné využití: chladí, vaří, emulgují, pasterizují, samozřejmě i konzervují dle moderních hygienických předpisů. 

Dortík 1Dortík 2Dortík 3

Stroj je vybaven speciálním systémem míchadla pro dokonalé rozmělnění směsi, které umožňuje změnu rychlosti emulgace dle typu ingredience. Veškeré díly, které jsou ve styku se směsí, jdou snadno demontovat a vyčistit. Pro snadnější čištění je stroj vybaven sprchou, kterou lze napojit na teplou vodu. Jednoduché ovládání pomocí panelu umístěného v pravém horním rohu umožňuje snadnou obsluhu. Oba modely se dají také použít pro míchání krémů, jogurtů, čokolády, marmelády a při cukrářské výrobě. Digitálně nastavitelný program umožňuje poloautomatickou výrobu požadovaných produktů. Reaguje velmi rychle na všechny povely. Pracovní teploty při výrobě krémů jsou nastavitelné od 30 - 115°C a dají se programovat v režimu od 1 minuty do 12 hodin a 59 minut. V chladícím systému je použitý ekologický plyn.

 

Ve stroji je naprogramováno mnoho cukrářských programů jako např. výroba zmrzlinové směsi, pasterizace, čokoláda, temperování mléčné, bílé a hořké čokolády, temperovaná Gianduia, cukrářský krém Ganache, cukerný sirup, vaření krémů, vaření ovocných krémů, příprava ovocného želé, pasterizace jogurtu, želatiny, žloutkového krému, máslových krémů, krém San Giuseppe a Zabaione, čokoládový krém, vanilková omáčka, citronový krém, ovocné Poché, ovocný džem, bavorský krém apod.

 

Díky nové technologii stroj veškeré výrobní cykly zaznamenává a lze je vyhodnocovat, tisknout a evidovat. Stroj je také vybaven systémem alarmů upozorňující na možné závady (např. při výpadku el. proudu a opětovnému zapnutí stroj sám vyhodnotí, zda došlo k výraznějšímu poklesu teploty a je potřeba směs opět pasterizovat nebo zda k výraznému poklesu nedošlo a lze v průběhu pasterizace pokračovat aniž by byly ohroženy hygienické předpisy při pasterizaci).


Speciální program určený pro servisní techniky umožňuje okamžité vyhodnocení případné závady a tím i její rychlé odstranění.

 

Produkce za cyklus30 kg
Minimální náplň na cyklus15 kg
Maximální náplň na cyklus30 kg
Výška/Šířka/Hloubka108x53x93 cm
Chlazenívoda/vzduch
Příkon6,5 kW
Napájení400 V
Váha210 kg

  • Teplota vaření až +115°C
  • Dvojitá vana na principu vodní lázně, kde se nikdy produkty nepřipálí
  • Elektronická kontrola pracovních cyklů, které mohou být programovány
  • Automatický výrobní cyklus výroby krémů s teplotami až 115°C
  • Poloautomatický cyklus výroby s možností až 5 různých vařících a chladících teplot
  • Poloautomatický cyklus výroby s programovatelnou přípravou a mícháním
  • Menu s přednastavenými recepty, které je možné měnit a doplňovat
  • Výrobní a temperovací cyklus výroby čokolády
  • Cyklus statické konzervace a uchování
  • Komunikace v českém jazyce, inteligentní rozhodování při chybě (výpadku proudu) zda-li stačí cyklus dokončit nebo začít znovu
  • Úprava a ukládání až 30 receptů
  • Ingredience jsou automaticky během výroby žádány
  • Možnost volby cyklického nebo kontinuálního míchání
  • Uchovává v paměti data o výrobě 30 dnů, možnost tisku
  • Nastavitelný bod ukončení výroby až na 13 hodin

Dokumenty ke stažení
Katalog CHEF LCD (pdf)Celkový katalog FRIGOMAT 2014 v ČJ (pdf)
Video

Video není bohužel u tohoto produktu dispozici.

FacebookYoutube