Hotline: +420 511 189 990info@frigomat.cz

Temperovače čokolády

Cokoliv byste chtěli dělat s čokoládou a potřebujete ji na to roztopit

Máme dokonce i přístroje, které by vás ani nenapadly

Vany na čokoládu

Vany na čokoládu
  • manuální vany na čokoládu
  • digitální vany na čokoládu

Více informací

Tempírky čokolády

Tempírky čokolády
  • stolní
  • samostatně stojící
  • s vibračním stolem

Více informací

Konzervátory čokolády

Konzervátory čokolády
  • konzervátory na čokoládu
  • teplota: +4/+18°C
  • vlhkost: 45-65%

Více informací

Příslušenství

Příslušenství
  • příslušenství k výrobě čokolády
  • spreje, mrazící desky...

Více informací

Temperovaná čokoláda není určena jen na pití nebo namáčení ovoce v čokoládové fontáně, je to výchozí surovina pro tvorbu celé dlouhé řady čokoládových výrobků. Proto se naše nabídka temperovacích zařízení neomezuje jen na samotné nahřívání, ale pokračuje v nepřeberné škále dalších výrobníků, automatů, výrobních pásů, dávkovačů a rotačních přístrojů pro výrobu dutých výrobků.

Vany na čokoládu nebo tempírky

Čokoládu pro další využití můžete roztopit v jednoduché vaně, ve vyjímatelné gastronádobě. Pokud se však chystáte zautomatizovat i část výroby čokoládových dobrot, nabízí se velmi různorodá paleta tempírek čokolády, které čokoládu nejen temperují, ale také rozvádí do trysek a různými mechanismy pomáhají v její opakované aplikaci do forem nebo jako polevu.

FacebookYoutube