Hotline: +420 511 189 990info@frigomat.cz

ČOKOLÁDOVÁ KOPEČKOVÁ ZMRZLINA

Co by byl Sherlock bez Mortiartyho, Batman bez Jokera, Harry bez Voldemorta a vanilková bez čokoládové! Je jen těžko představitelné, že by tato hříšně lákavá příchuť mohla ve vašich vitrínách chybět. 

Připravte si ji z těch nejpoctivějších surovin podle našeho receptu a staňte se cukrárnou se suverénně nejlepší čokoládovou zmrzlinou v okolí.

Ingredience

  • 2 litry studeného mléka
  • 460g cukru
  • 2 celá vejce
  • 100g hořkého kakaového prášku

Postup

V jednom litru mléka dobře rozmíchejte všechny zbylé ingredience a za občasného míchání zvolna přiveďte k varu. Poté přidejte zbylý litr mléka, znovu zamíchejte a přelijte do stroje na kopečkovou zmrzlinu. Přístroj už spolehlivě udělá veškerou práci za vás.

Tip

Pro ještě temnější barvu nahraďte bílý cukr třtinovým a sáhněte po skutečně kvalitním kakaovém prášku. Pokud chcete mít zmrzlinu ještě čokoládovější, přidejte do ní v průběhu dávkování hobliny 70 a více procentní čokolády. Získáte nejen skvělou chuť, ale také zajímavý vzhled.

FacebookYoutube